Tapparan muokkasydän kiittää

​​​​​​​Muodostelmaluistelun valmennustiimimme uudistuu, kun pitkäaikaiset valmentajamme Johanna Nuotiomaa ja Jenna Ritvasalo ilmoittivat jättävänsä valmennustyöt seurassamme muodostelmakauden 2020-2021 päätyttyä.

Muodostelmaluistelun valmennustiimimme uudistuu, kun pitkäaikaiset valmentajamme Johanna Nuotiomaa ja Jenna Ritvasalo ilmoittivat jättävänsä valmennustyöt seurassamme muodostelmakauden 2020-2021 päätyttyä.

Oman pitkän ja menestyksekkään luistelu-uransa Johanna luisteli Team Uniquen riveissä ja liittyi Tapparan valmennustiimiin kaudelle 2008-2009. Kaudesta 2009-2010 alkaen Johanna toimi muodostelmaluistelun päävalmentajana, vastaten Tapparalaisen muodostelmaluistelun kehittämisestä ja kasvusta.

Jenna aloitti muodostelmaluistelun tuntivalmentajana seurassamme jo oman luistelu-uransa aikana vuonna 2005 ja vuodesta 2016 alkaen Jenna on toiminut päätoimisena vastuuvalmentajamme.

Yli 10 vuoden ajan Johanna ja Jenna ovat muodostaneet muodostelmaluistelun valmennustiimimme ytimen. Heidän pitkäjänteisen ja määrätietoisen työnsä aikana muodostelmaluistelijoiden määrä ja koko muodostelmaperheemme on kasvanut nykyiseen muotoonsa ja useat sadat lapset ja nuoret luistelijat ovat harjoitelleen heidän valmennuksessaan.

Lämmin kiitos Johanna ja Jenna työpanoksestanne seuramme muodostelmaluisteluosaamisen eteen!

Koko Tapparan taitoluisteluyhteisö kiittää ja toivottaa teille kaikkea hyvää tulevaan.