Tappara Taitoluistelu hakee muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaa

Tapparan Taitoluistelijoissa on noin 500 muodostelma- ja yksinluistelun harrastajaa sekä luistelukoululaista. Seurassa toimii 7 päätoimista ja noin 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Etsimme uudistuneeseen valmennustiimimme päätoimista

MUODOSTELMALUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

Muodostelmaluistelun vastuuvalmentajana toimit osana muodostelman valmennustiimiämme yhdessä päävalmentajan, muiden vastuuvalmentajien ja tuntivalmentajien kanssa. Vastaat omien joukkueiden valmennus- ja kausisuunnitelmien tekemisestä ja toteuttamisesta. Osana valmennustiimiä olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa seuramme muodostelmaluistelutoimintaa


Edellytämme sinulta

 • tehtävään sopivaa valmennuskoulutusta (vähintään perus- tai jatkotason valmentajatutkinto) ja/tai halukkuutta kouluttautua valmentajana.
 • riittävää kokemusta muodostelmavalmentajan työstä sekä näyttöjä vastuuvalmentajana toimimisesta
 • vahvaa omaa muodostelmaluistelutaustaa
 • hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä innostavaa ja kehittymistä tukevaa valmennusotetta
 • vastuullista asennetta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen
  ​​​​​​​

Tarjoamme sinulle

 • päätoimisen työpaikan yhdessä Suomen tunnetuimmista urheiluorganisaatioista
 • mahdollisuuden monipuoliseen toimenkuvaan
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seuraa sekä sen muodostelmaluistelutoimintaa
 • laajan harrastajajoukon ja monipuolisen muodostelmaluistelupolun
 • tehtävään liittyvien vaatimusten mukaisen palkan


Jos koet olevasi hakemamme henkilö tähän tehtävään lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.5.2021 mennessä taitoluistelun kehityspäällikölle osoitteella heidi.mattila@tappara.fi. Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tapparan Taitoluistelun kehityspäällikkö Heidi Mattila, 050 562 7739, heidi.mattila@tappara.fi


Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilaina 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.


Tapparan taitoluistelijat on yli 30 vuotta toiminut Tappara ry:n lajijaosto. Toiminnassa on mukana yli 500 luistelijaa ja luistelukoululaista perheineen. Tappara ry on vuonna 1955 perustettu jääurheilun erikoisseura, lajeinaan juniorijääkiekko ja taitoluistelu. Tapparan Liiga- ja nuorten SM-joukkueiden toiminnasta vastaa Tamhockey Oy.

Tapparan Taitoluistelijoissa on noin 500 muodostelma- ja yksinluistelun harrastajaa sekä luistelukoululaista. Seurassa toimii 7 päätoimista ja noin 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Seurassamme on kymmenen muodostelmaluistelujoukkuetta, jotka kilpailevat sekä SM- että kansallisella tasolla tulokkaista aina SM-junioreihin sekä aikuisten joukkueisiin saakka. Muodostelmajoukkueissamme on yhteensä noin 230 harrastajaa.